Nordströms Beglast AB

Nordströms Beglast AB
LASTBILAR-RESERVDELAR-DEMONTERING

Välkommen till Nordströms Beglast.

Med anor från 1945 är vi ett av nordens största företag inom lastbilsförsäljning och demontering. Vårt 100.000 m² stora försäljningsområde ligger i Rinkaby utanför Kristianstad.

På Beglast strävar vi alltid efter att bli ännu bättre leverantörer åt våra kunder. Under 2008 har vi ytterligare vidgat vårt erbjudande till de som behöver förnyelse i sin fordonspark. Den stora skillnaden är att vi nu har ett ännu bredare och större sortiment av fräscha lastbilar. Från äldre modeller upp till nästan nya. Om du t ex har särkilda önskemål ska du definitivt höra av dig till oss så försöker vi specialanpassa en bil efter dina specifika behov.

Förutom att vi, precis som tidigare, erbjuder ett brett urval av begagnade reservdelar innehåller vårt sortimentet numera även helt nya reservdelar. Vi är också en av Sveriges största återförsäljare av Be-Ge lastbilsstolar.

Sist men inte minst erbjuder vi ett mycket stort urval lastbilsdäck, både nya och begagnade. För att garantera service och kunskap, är företaget certifierat enligt ISO 9002, samt Miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001.

För att lite extra markera vår nya bredare närvaro på marknaden har vi förfinat vår grafiska profil, med ny renodlad logotyp som ytterligare förstärker vårt varumärke. Rent praktiskt är skillnaden inte stor, förutom det faktum att vi nu kan erbjuda dig lite mer av bra produkter, högklassig service till rätt pris.

Det lönar sig att hålla utkik efter vår nya lastbil och logotype, ett varumärke som borgar för kvalitet, nytänkande och hög servicegrad. Nordströms beglast är och förblir en god partner att lita på i alla väder.

ETT TRYGGT HANDSLAG

Vi Hörs !
Gälltoftavägen 44, 291 14 Rinkaby